Σκύλος και ζώδια - Woofland

Woofland - Άνθρωπος Σκύλος και ζώδια - Αιγόκερως Υδροχόος

Διαβάζετε ποτέ το ωροσκόπιο σας; Εάν ναι, γιατί να μην το κάνετε και για το σκυλί σας! Δεν θα θέλατε να μάθετε τι λένε τα ζώδια για την προσωπικότητα του σκύλου σας;

 

Ανάλογα με το μήνα που γεννήθηκε ο σκύλος σας θα ανήκει στο ζώδιο που αντιστοιχεί. Παρόλο που είμασταν δύσπιστοι εδώ στη woofland βρήκαμε αρκετά κοινά στοιχεία διαβάζοντας τα ζώδια της Έλλης της Νάιρας και του Γκαστόν.

Woofland - Άνθρωπος Σκύλος και ζώδια - Αιγόκερως Υδροχόος

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)
Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο, και είναι ζώδιο της γης. Από τα πιο γειωμένα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου, οι Αιγόκεροι σκύλοι είναι ανεξάρτητοι, υπομονετικοί, δραστήριοι, καθαροί, εκλεπτυσμένοι, αυτάρκεις αλλά έντονοι, αδιάλλακτοι και πεισματάρηδες. Ωστόσο, δυσκολεύονται όταν έρχονται αντιμέτωποι με αγχωτικές καταστάσεις. Συνήθως δεν τα πάνε καλά με άλλα ζώα, αφού είναι ανταγωνιστικοί. Αλλά, με το πέρασμα του χρόνου, θα τα δεχτούν τελικά.

Woofland - Άνθρωπος Σκύλος και ζώδια - Αιγόκερως Υδροχόος

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου - 20 Φεβρουαρίου)
Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα, το οποίο θεωρείται το πιο έξυπνο ανεξάρτητο και διαισθητικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Οι Υδροχόοι σκύλοι είναι πεισματάρηδες εφευρετικοί Ωστόσο, η ατελείωτη περιέργεια στον Υδροχόο σκύλο μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτα προβλήματα. Η ανώτερη νοημοσύνη τους, τους επιτρέπει να γίνεται πάντα το δικό τους και αυτά τα αποφασισμένα σκυλιά να κάνουν ό, τι θέλουν, την ώρα που θέλουν. Είναι επίσης ιδανικοί σύντροφοι για τον άνθρωπο αλλά και για άλλα ζώα. Οι Υδροχόοι είναι άτακτοι και, συχνά, όταν δεν το περιμένετε, θα κάνουν την έξυπνη ζαβολιά τους και θα σας εκπλήξουν.

Woofland - Άνθρωπος και σκύλος - Σκύλος και ζώδια

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου 20 Μαρτίου)

Ο ιχθύς είναι ζώδιο του νερού και οι ποιητές του ζωδιακού κύκλου. Οι σκύλοι ιχθύς είναι αφοσιωμένοι, ευπροσάρμοστοι, αλλά πολύ ευαίσθητοι και χρειάζονται ένα ήρεμο περιβάλλον. Δεν έχουν επιθετική φύση, είναι έξυπνα σκυλιά και μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν χωρίς να τραβήξουν την προσοχή. Λατρεύουν την περιπέτεια για αυτό μη σας ξεγελάσει η γλύκα και η ηρεμία που δείχνουν γιατί με την πρώτη ευκαιρία θα κάνουν την σκανταλιά.

Woofland - Άνθρωπος και σκύλος - Σκύλος και ζώδια

Κριός 21 Μαρτίου 20 Απριλίου

Ο κριός ανήκει στα ζώδια της φωτιάς κάτι που κάνει τον σκύλο κριό αποφασισμένο και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι ένας σκύλος εξαιρετικά έξυπνος και παιχνιδιάρης. Είναι ανεξάρτητος, ενθουσιώδης, ατίθασος και θα κάνει το δικό του. Είναι περιπετειώδης και συνήθως μπλέκει σε μπελάδες. Είναι επιρρεπής στα διατροφικά ατυχήματα καθώς είναι λαίμαργος.

Woofland - Άνθρωπος και σκύλος - Σκύλος και ζώδια

Ταύρος (21 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Ο Ταύρος κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης. Ως ζώδιο της γης, και καθώς εκπροσωπείται από το ομώνυμο ζώο, είναι πολύ δυνατό. Όταν τα σκυλιά ταύροι θελήσουν κάτι, είναι αποφασισμένα και θα το αποκτήσουν ότι και να γίνει. Εκτιμούν την αγάπη αλλά μόνο όταν το θέλουν εκείνα. Είναι πιστά και υπομονετικά σκυλιά καθώς και πεισματάρικα και κτητικά. Οι σκύλοι που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου είναι καλύτερα, όταν βρίσκονται σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Οι δυνατοί θόρυβοι και το χάος μια πόλης μπορεί να αγχώσουν τον σκύλο ταύρο.

Woofland - Σκύλος και ζώδια

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Οι δίδυμοι κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή, τον πλανήτη της νοημοσύνης. Τα δίδυμα σκυλιά συχνά παρουσιάζουν αντίθετα χαρακτηριστικά π.χ μπορεί να είναι ήρεμα αλλά και επιθετικά, εσωστρεφή αλλά και εξωστρεφή. Αυτά τα σκυλιά είναι πιστά αν και σπάνια δεσμεύονται με ένα άτομο. Ο Δίδυμος σκύλος είναι ένας γρήγορος μαθητής, αγαπά την άσκηση και είναι στοργικός. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι νευρικός, αναποφάσιστος στις διατροφικές του συνήθειες και επιρρεπής στο άγχος του αποχωρισμού λόγω της έντονης ανάγκης του να είναι μαζί με άλλους.

Woofland - Σκύλος και ζώδια

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 20 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη. Τα σκυλιά που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο λέγεται ότι είναι συναισθηματικά, ευαίσθητα και καλλιεργημένα. Έχοντας σαν στοιχείο το νερό, τα σκυλιά καρκίνοι είναι αγαπησιάρικα και ευαίσθητα. Λόγο της ευαίσθητης φύσης τους χρειάζονται συνέχεια επιβεβαίωση. Νέοι τόποι, νέοι άνθρωποι και οι αλλαγές είναι τρομακτικοί για τους καρκίνους προκαλώντας τους άγχος και αναστάτωση. Ωστόσο, με την εγγενή φύση τους, τα σκυλιά καρκίνοι γίνονται εξαιρετικοί σύντροφοι σε άλλα σκυλιά. Οι σκύλοι του καρκίνου είναι λιχούδηδες και το βάρος τους μπορεί να γίνει γρήγορα ένα σοβαρό ζήτημα.

Woofland - Σκύλος και ζώδια

Λέων (21 Ιουλίου - 20 Αυγούστου)

Ο Λέων, το Λιοντάρι, κυβερνάται από τον Ήλιο. Οι σκύλοι του ήλιου είναι θερμοί, ευγενείς και γενναιόδωροι. Ο σκύλος Λέων αγαπάει το παιχνίδι και η εκτέλεση σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να είναι η αγαπημένη του δραστηριότητα. Αλλά, όπως και ο ήλιος, ο σκύλος Λέων επιμένει να είναι το κέντρο της προσοχής και είναι ικανός να γαβγίζει χωρίς λόγο και συνεχόμενα απλά και μόνο για να δουν όλοι ότι είναι εκεί. Αλλά αν έχετε ένα σκύλο Λέοντα τότε έχετε και το πιο πιστό σκυλί στον ζωδιακό κύκλο.

Woofland - Σκύλος και ζώδια Παρθένος

Παρθένος (21 Αυγούστου - 20 Σεπτεμβρίου)

Η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της διάνοιας. Όταν η Παρθένος και ο Ερμής συνδυάζονται, δημιουργούν το πιο ήρεμο σκυλί στον αστρολογικό κύκλο. Ο σκύλος της Παρθένου είναι πρωταθλητής στις αγχωτικές συνθήκες. Όπως και ο Ταύρος, αγαπούν την ρουτίνα και δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Του αρέσει να επικοινωνεί και είναι διατεθειμένος να σας ακολουθήσει παντού. Λόγο αυτής της συμπεριφοράς του είναι ο ιδανικός σκύλος για ανθρώπους που αγαπούν την ύπαιθρο και τα ταξίδια.

Woofland - Σκύλος και ζώδια Ζυγός

Ζυγός (21 Σεπτεμβρίου - 20 Οκτωβρίου)

Το σύμβολο του Ζυγού είναι ζυγαριά. Κυριαρχείται από τον πλανήτη Αφροδίτη, τα σκυλιά που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού είναι αναποφάσιστα και συχνά, υπερκινητικά. Είναι γνωστό ότι είναι δύσκολο να εκπαιδευτούν, επειδή έχουν πρόβλημα συγκέντρωσης. Τα σκυλιά Ζυγοί είναι αξιαγάπητα και ευχάριστα και χρειάζονται να αντιμετωπιστούν με ευγένεια για να νιώσουν ασφαλή. Δεν αντιμετωπίζουν καλά το χάος και την αβεβαιότητα. Η δομημένη ρουτίνα είναι απαραίτητη για ένα σκύλο Ζυγό.

Woofland - Σκύλος και ζώδια Σκορπιός

Σκορπιός (21 Οκτωβρίου - 20 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο νερού και ιδιαίτερα συναισθηματικό. Κυριαρχείται από τον πλανήτη Πλούτωνα. Ο σκύλος Σκορπιός είναι γερός και δυνατός. Παίρνει συνήθως αυτό που θέλει και θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει σε άλλους σκύλους και ανθρώπους. Για να κρατήσουμε ένα σκύλο Σκορπιό ευτυχισμένο, η καθημερινή άσκηση είναι ο καλύτερος και γρηγορότερος τρόπος για να ανακουφίσει το συνεχές άγχος τους. Όπως και ο Ζυγός απαιτούν δομημένη ρουτίνα. Χωρίς καθιερωμένη ρουτίνα και δομή, ο σκύλος Σκορπιός θα εκμεταλλευτεί σύντομα όλους και όλα. Οι σκύλοι Σκορπιοί μπορούν να διαχειριστούν τη μοναξιά καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, αλλά επίσης απολαμβάνουν την παρέα ειδικά αν η παρέα τους προσέχει, χαϊδεύει και γενικά ασχολείται μαζί τους.

Woofland - Σκύλος και ζώδια Τοξότης

Τοξότης (21 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης, είναι ζώδιο της φωτιάς. Αυτό είναι ένα σκυλί που αγαπά τις προκλήσεις και την περιπέτεια και πάντα θέλει και λίγο παραπάνω. Είναι χαρούμενα, εξωστρεφή, ευγενικά και ευαίσθητα σκυλιά. Λατρεύουν τα χάδια και θέλουν να αισθάνονται ότι είναι αληθινή η αγάπη σας προς εκείνα. Καθώς είστε ολόκληρος ο κόσμος τους, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο ο σκύλος Τοξότης πάσχει από σοβαρό άγχος αποχωρισμού. Για το λόγο αυτό συχνά απολαμβάνει να έχει την συντροφικότητα ενός άλλου σκύλου στο σπίτι.

Επιμέλεια άρθρου Αργυρώ Μακρή

Το περιεχόμενο του άρθρου αποτελεί μυθοπλαστικό προϊόν!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Πληροφορίες

Δέχομαι