Woofland – Γιατί ο σκύλος μου κοιμάται σε αυτή τη στάση;

Woofland – Γιατί ο σκύλος μου κοιμάται σε αυτή τη στάση;

Οι σκύλοι γνωρίζουν τα πάντα για την άνευ όρων αγάπη, την πίστη και την συντροφικότητα. Και ακριβώς όπως και οι άνθρωποι καθένας από αυτούς έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα.

 Όλοι όσοι έχουμε σκύλο, μας ενδιαφέρει να μαθαίνουμε πράγματα για τον αγαπημένο μας φίλο. Γιατί ο σκύλος μας κάνει αυτό γιατί ο σκύλος μας κάνει εκείνο, τι σημαίνει αυτή η συμπεριφορά του, για αυτό και εμείς αποφασίσαμε να δώσουμε μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τη αγαπημένη στάση ύπνου του σκύλου μας. Μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον μικρό μας φίλο σχετικά με τις συνήθειες του και την προσωπικότητα του. Γιατί λοιπόν ο σκύλος μας κοιμάται σε αυτή τη στάση και τι σημαίνει για το χαρακτήρα του;

Woofland - Γιατί ο σκύλος μου κοιμάται σε αυτή τη στάση 1

Εάν ο σκύλος μας κοιμάται συχνά στα πλάγια αυτό σημαίνει ότι νιώθει άνετα με το περιβάλλον και αισθάνεται σίγουρος και ασφαλής.

Woofland - Γιατί ο σκύλος μου κοιμάται σε αυτή τη στάση 2

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη στάση ύπνου. Όταν κουλουριάζεται έτσι, προσπαθεί να διατηρήσει την θερμοκρασία που έχει το σώμα του. Εάν επιλέγει αυτή τη στάση είναι πιθανόν σε γενικές γραμμές ευγενικό και με γλυκιά διάθεση σκυλάκι.

Woofland - Γιατί ο σκύλος μου κοιμάται σε αυτή τη στάση 3

Ο σκύλος που κοιμάται σε αυτή τη στάση με τα άκρα απλωμένα και την κοιλιά να ακουμπάει στο πάτωμα έχει έντονη προσωπικότητα. Είναι πάντα γεμάτος ενέργεια, χαίρεται να εκτελεί και είναι χαρούμενος. Αυτή η στάση είναι πιο συνηθισμένη στα κουτάβια παρά στους ενήλικους σκύλους.

Woofland - Γιατί ο σκύλος μου κοιμάται σε αυτή τη στάση 4

Κάθε φορά που βλέπω την Νάιρα να κοιμάται σε αυτή τη στάση με πιάνουν τα γέλια. Είναι τόσο αστεία με την κοιλίτσα της και τα ποδαράκια της στον αέρα. Είτε το πιστεύουμε είτε όχι είναι μια πολύ άνετη στάση ύπνου για το σκύλο μας. Ο σκύλος που κοιμάται σε αυτή τη στάση νιώθει σίγουρος, ασφαλής και χαρούμενος με την οικογένεια του. Συνήθως είναι χαλαρός και ανεξάρτητος σκύλος.

Woofland - Γιατί ο σκύλος μου κοιμάται σε αυτή τη στάση 5

Εάν ο σκύλος μας επιλέγει αυτή τη στάση ύπνου σημαίνει ότι δεν είναι εντελώς χαλαρός. Αυτή η θέση είναι σχεδόν σαν να προετοιμάζεται για τον ύπνο που έρχεται. Τα σκυλάκια που επιλέγουν αυτή τη στάση είναι ενεργητικά και περιπετειώδη και έτοιμα να περάσουν καλά μαζί μας. Συνήθως έχουν γλυκιά προσωπικότητα αν και μπορεί να είναι λίγο ντροπαλά.

Woofland - Γιατί ο σκύλος μου κοιμάται σε αυτή τη στάση 6

Αυτή η στάση είναι σαν να έχει λιποθυμήσει ο σκύλος μας. Μην ανησυχείτε όλα είναι καλά. Επιλέγουν αυτή τη θέση ύπνου για να χαλαρώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα σκυλάκια που κοιμούνται έτσι είναι χαρούμενα και νιώθουν ασφαλή και χαλαρά. Επίσης προσαρμόζονται σε νέες καταστάσεις πιο εύκολα.

Ο δικός σας σκύλος ποια στάση επιλέγει για να κοιμηθεί;

Επιμέλεια άρθρου: Αργυρώ Μακρή

Διαβάστε εδώ περισσότερες απάντησεις στo “γιατί ο σκύλος μου”…

Πηγή:brightside.me