Ποιοί είμαστε

Woofland - Ποιοί είμαστε

John Ellie Frisbie

Γιάννης

Ο Γιάννης ξεκίνησε επαγγελματικά την ενασχόληση του με τον χώρο του συμπεριφορισμού και της εκπαίδευσης μόλις επέστρεψε από την Αγγλία, έχοντας αποκτήσει πτυχίο και μεταπτυχιακό Πολιτικού Μηχανικού. Αρχικά, απέκτησε το δίπλωμα εκπαιδευτή της σχολής Kynagon Dog Trainers Academy, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τον ISAP, ενώ στην συνέχεια ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την πρακτική εφαρμογή και αξιοποίηση των θεωρητικών γνώσεων που έλαβε. Fast Forward μερικά χρόνια μπροστά και παρακολουθεί Ευρωπαϊκά συνέδρια και σεμινάρια, όπως το Dog Event, καθώς και πιο εξιδεικευμένες ημερίδες από καταξιωμένους συμπεριφοριστές και καθηγητές πανεπιστημίου όπως οι: Dr. Karen Overall, Lori Stevens, Emily Larlham, Chiral Patel και πολλούς άλλους. Στα πλαίσια της δια βίου μάθησης έχει ξεκινήσει ένα διετές πρόγραμμα ανώτερης εκπαίδευσης και συμπεριφορισμού το οποίο και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2018. Σύντροφος και συνοδοιπόρος σε όλο αυτό παραμένει η Έλλη, το Border Collie με το οποίο ζει μαζί.

 

Αργυρω 600x600Αργυρώ

Woofland Α-Ω

Η Αργυρώ Μακρή έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης ως οικονομική υπεύθυνη ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ενώ παλαιότερα δραστηριοποιούνταν στον χώρο των επιχειρήσεων. Γνωριστήκαμε με αφορμή τη Νάιρα, το γλυκύτατο και ευφυέστατο κοκεράκι της. Από τη μέρα εκείνη και έπειτα μπήκε στη ζωή της όχι μόνο η θετική εκπαίδευση.. αλλά και η Woofland! Η Αργυρώ είναι η καλή μας νεράιδα. Από αυτήν περνάνε τα πάντα και φροντίζει να μας κρατάει όλους οργανωμένους και σε εγρήγορση, εξού και ο τίτλος!

 

ΕιρήνηΕιρήνη

Φιλόλογος, Αρθρογράφος

Η Ειρήνη Ζαννάκη είναι φιλόλογος. Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την αρθρογραφία σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τον τελευταίο καιρό κάνει τα βήματά της στη συγγραφή παιδικών παραμυθιών. Η μεγάλη της αγάπη είναι η ενασχόληση με τους σκύλους. Περήφανη ιδιοκτήτρια ενός κανίς, του Γκαστόν, αφιερώνει μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της στη φροντίδα του. Η αγάπη αυτή για τους τετράποδους φίλους και ο ενθουσιασμός για την ιδέα της Woofland την έφεραν στην ομάδα μας.

 

Μαρθα

Μάρθα

Κτηνίατρος, Αρθρογράφος

Η Μάρθα Χατζή είναι η κτηνίατρος μας ή, όπως προτιμώ την αποκαλώ, η «γιατρός» μας. Είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή της Καλαμαριάς. Γνωριστήκαμε με αφορμή τα δικά μας σκυλάκια και από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση η σοβαρότητα και ο σεβασμός με τα οποία αντιμετωπίζει την δουλειά της. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την αδιάκοπη ενημέρωση της σχετικά με τις εξελίξεις σε κτηνιατρικά θέματα την κατέστησαν αναπόσπαστο κομμάτι της Woofland.

 

Σμαρώ

Σμαρώ

Σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων

Η Σμαρώ Βεζυρογιάννη είναι απόφοιτος του τμήματος Νομικών και Οικονομικών Σπουδών του ΑΠΘ. Eίναι σωματική ψυχοθεραπεύτρια Bodynamic, εκπαιδεύτρια Ιαπωνικής ανθοδετικής Ικεμπάνα ενώ έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον τομέα των επιχειρήσεων και της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Ασκεί συμβουλευτική σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες με βασική μέριμνα την ανάπτυξη της επιχείρησης τους χρησιμοποιώντας με βιωματικό τρόπο τη συναισθηματική νοημοσύνη και την εξωλεκτική επικοινωνία. Είναι δοτική, άψογη επαγγελματίας και διαθέτει μακρόχρονη διαπροσωπική εμπειρία στον τομέα της ανάπτυξης ανθρωπίνων πόρων. O ρόλος της στη Woofland είναι καθοδηγητικός και αποτελεί ένα από τα πιο οργανικά της τμήματα, αφού φροντίζει για την συνοχή του βασικού πυρήνα της ομάδας και του τμήματος πωλήσεων.

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Χαράλαμπος

Υπεύθυνος διαδικτυακής διαφήμισης

Ο Χαράλαμπος Αδάμ είναι απόφοιτος του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει MBA (Master of Business Administration International) από το University Of East London με προσανατολισμό το Marketing. Τώρα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με προσανατολισμό στην εκπαίδευση μέσω των Social Media. Ασχολείται επαγγελματικά με το Google Adwords και τις διαδικτυακές διαφημίσεις επιχειρήσεων. Επίσης ασχολείται με τη συγγραφή και την έκδοση παραμυθιών. Μία από τις ταινίες που τον έχουν στιγματίσει είναι τα 101 σκυλιά της Δαλματίας, ενώ κατά καιρούς εντοπίζει στον εαυτό του ορισμένες ομοιότητες με τον Ρότζερς (το Αφεντικό του Πόνγκο).

 

not

Not The Same

Υπεύθυνη προωθητικών ενεργειών & επικοινωνίας

Η «Not The Same» δραστηριοποιείται στο χώρο της Επικοινωνίας (Branding) επιχειρήσεων και οργανισμών. Με άξονα την επίτευξη θετικής αναγνωρισιμότητας επιδιώκει την βελτιστοποίηση της επιχειρηματικής επικοινωνίας σε πολλαπλό επίπεδο αξιοποιώντας μεθόδους εργασίας απόλυτα προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου. Η «Not The Same», με υπεύθυνο έργου τον κ. Μάκη Τζεχερίδη (ΜSc – Cultural Bussiness Administration) συνεργάζεται με τη Woofland με στόχο την ανάπτυξη της επικοινωνιακής της στρατηγικής. (www.notthesame.gr)

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας

Πληροφορίες

Δέχομαι