Εργαζόμενοι σκύλοι – Γουφαμάρες – Woolfand

Εργαζόμενοι σκύλοι – Γουφαμάρες – Woolfand

Τα σκυλιά είναι απίστευτα ταλαντούχα. Οι καταπληκτικές ικανότητες τους σε συνδυασμό με την προθυμία τους να μάθουν συντελούν στο να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σκύλοι βοηθοί, σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών και βομβών, σκύλοι ειδοποίησης για διαβητικούς κ.α.

Παρόλα αυτά, κατά την άποψη μας, οι εργασιακές επιλογές τους είναι αρκετά περιορισμένες. Τα σκυλιά είναι καλά σε τόσα πολλά πράγματα και είναι άδικο που δεν υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες εργασίας για τις δεξιότητες τους. Για το σκοπό αυτό, έχουμε ετοιμάσει μία λίστα από νέες θέσεις εργασίας σκύλων που πρέπει να δημιουργηθούν.

  1. Επαγγελματίες ξυπνητήρια

Woofland - Εργαζόμενοι σκύλοι - Γουφαμάρες

Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι οι σκύλοι εκτελούν ήδη τα καθήκοντα αυτής της δουλειάς, απλώς δεν πληρώνονται για αυτό. Πολλοί ιδιοκτήτες σκυλιών αναφέρουν ότι εάν κοιμηθούν και δεν ακούσουν το ξυπνητήρι τους, τα σκυλιά τους θα φροντίσουν ώστε να μην κοιμηθούν περισσότερο.

  1. Συλλέκτης ξύλων για το τζάκι

Woofland - Εργαζόμενοι σκύλοι - Γουφαμάρες 2

Δεν κατάφερα να βρω πληροφορίες για το εάν υπάρχει ήδη αυτή η δουλειά. Είμαι όμως σίγουρος ότι είναι η δουλειά που ταιριάζει σε κάθε σκύλο. Βγείτε μια βόλτα στο δάσος με το σκύλο και θα σας βοηθήσει να συγκεντρώστε τόσα ραβδιά και ξύλα που θα κρατήσουν και τους δυο σας ζεστούς το χειμώνα.

  1. Υπεύθυνος διασφάλισης ποιότητας

Woofland - Εργαζόμενοι σκύλοι - Γουφαμάρες 3

Πόσο σίγουροι είστε ότι ο σωλήνας κήπου σας είναι της ανθεκτικός και καλής ποιότητας;. Λύστε τον σκύλο σας και αφήστε τον να παίξει στο κήπο με το λάστιχο. Σύντομα θα μάθετε πόσο ανθεκτικό είναι.

  1. Εκπαιδευτής κολύμβησης

Woofland - Εργαζόμενοι σκύλοι - Γουφαμάρες 4

Όταν ήμουν μικρός φοβόμουν να βουτήξω στο νερό και τα μαθήματα κολύμβησης δεν ήταν και το καλύτερο μου. Όμως νομίζω ότι εάν τα κατεύθυνε ένας σκύλος τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Κάθε παιδί θα ακολουθούσε ένα σκύλο παντού και η θέα ενός σκύλου στο νερό θα μετρίαζε το φόβο μας.

Αυτό είναι ένα μόνο δείγμα των ευκαιριών απασχόλησης που θα πρέπει να υπάρχουν για τους σκύλους. Προς το παρόν, όμως, θα πρέπει να αρκεστούν στις αγκαλιές.

woofland