Ιστορίες για σκύλους – Ο Γκαστόν αναζητείται – Woofland

Ιστορίες για σκύλους – Ο Γκαστόν αναζητείται – Woofland

Γάτα μία!! Τι χουνέρι ήταν αυτό; Μα τα χίλια κόκκινα λουράκια ένα χαρισματικό και διάσημο (πλέον) κανίς είναι καταδικασμένο να λούζεται πάντα από τα φώτα της επικαιρότητας…

 

Ας τα πάρουμε, όμως, όλα από την αρχή. Γιατί είναι το δίχως άλλο λάθος να βλέπεις έναν σκύλο από την ουρά ..

Μετά τη διάσωση του Τζίνο του βασανισμένου τσιουάουα από τον ποντικό δυνάστη του και την επιτυχή συμφιλίωσή τους, ο Γκαστόν και οι Φουντωτές Ουρές αναπαύτηκαν στις δάφνες τους. Ο αρχηγός τους ο Πικάσο, το θρυλικό Δαλματίας, τους γέμισε μετάλλια και δάφνες. Έγιναν οι ήρωες της γειτονιάς. Τα νέα αφεντικά στην πόλη. Όμως, όπως αντιλαμβάνεστε, η ζωή των celebrities όσο και να πεις κουράζει. Φωτογραφίες, αυτόγραφα, υπογραφές στα κολάρα, φλερτάκια από ατίθασα θηλυκά.. αχ.. Όσο και να πεις ο κορεσμός είναι κοντά για ένα μικρό κανίς.. Έτσι αποσύρθηκε για λίγο, ένας μικρός κουρασμένος κοσμοπολίτης.. Ώσπου οι θαυμαστές του δεν άντεξαν τη στέρηση κι άρχισαν να τον αναζητούν… Γέμισαν τον τόπο αφίσες με τις φωτογραφίες του. Όλοι τον αναζητούσαν. Αχ.. η διασημότητα και η αγάπη του κόσμου.. ευχή και κατάρα μαζί.. Dog alert παντού για το κανίς..

Woofland - Ιστορίες για σκύλους - Ο Γκαστόν αναζητείται

Σιγά να μην έρθει και το paw patrol… Μάστορα κατέβα από το καλάμι και άσε τα πατουσάκια σου να γειωθούν στο χώμα. Η αλήθεια είναι μίλια μακριά.. Όσο και μια γάτα από την μπέσα..

Τι κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του κανίς; Μόνο ένας γνωρίζει την αλήθεια…..

Eιρήνη Ι. Ζαννάκη

Διαβάστε εδώ τις περιπέτειες του Γκαστόν