Η ιδέα της Woofland…

Σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να ζήσουν με έναν ή και περισσότερους σκύλους, εντύπωση προκαλεί η έλλειψη ενημέρωσης στον χώρο. Ήταν αυτή ακριβώς η αφορμή για την ίδρυση της Woofland καθώς και την δημιουργία του www.woofland.gr.

Η Woofland, μία εταιρεία με πολυσχιδή χαρακτήρα, δραστηριοποιείται στον χώρο του σκύλου ποικιλοτρόπως. Αρχικά, προσφέρει ομαδικές και ατομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και συμπεριφορισμού από καταρτισμένα άτομα που χρησιμοποιούν επιστημονικές μεθόδους χωρίς την χρήση καμίας σωματικής και ψυχολογικής βίας.

Απώτερος στόχος είναι η ενδυνάμωση της σχέσης του ιδιοκτήτη με τον σκύλο του καθώς και η δημιουργία προϋποθέσεων για την εξέλιξη της χωρίς την συνεχή εποπτεία εκπαιδευτών.
Παράλληλα, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, στον ιστότοπο www.woofland.gr μπορείτε να βρείτε πάνω από 300 άρθρα με ποικίλη θεματολογία και αυτούσιο περιεχόμενο το οποίο θα σας διασκεδάσει και θα σας καθοδηγήσει στην συμβίωση με τον σκύλο σας.

Για την περίπτωση που αναζητείτε κάποια πιο εξειδικευμένη πληροφορία μπορείτε να βρείτε Pet Shop, κτηνιατρεία και άλλες επιχειρήσεις συναφείς με τον σκύλο στο πλήρως ενημερωμένο ευρετήριο της πλατφόρμας μας.
Τέλος, μέσα από τα συνεργαζόμενα pet shop και τις επιχειρήσεις του χώρου φέρνουμε κοντά σας μία σειρά από ποιοτικά προϊόντα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας με τον σκύλο σας.

Δείτε εδώ

Εγγραφείτε στο κανάλι της Woofland εδώ

Γιάννης Διονυσόπουλος