Υιοθετώντας έναν ενήλικο σκύλο: Ένας πλήρης εκπαιδευτικός οδηγός

Υιοθετώντας έναν ενήλικο σκύλο: Ένας πλήρης εκπαιδευτικός οδηγός
0 student

Με τους σκύλους να μπαίνουν όλο και περισσότερο μέσα στην ζωή μας, παρατηρούμε μία πληθώρα πληροφοριών σε blogs, ιστοσελίδες και πλατφόρμες βίντεο (βλ. Vimeo και Youtube) όπου γνώστες και μη παραθέτουν απόψεις και συμβουλές. Από την μία κάτι τέτοιο λειτουργεί θετικά, καθώς υπάρχει αρκετή και ελεύθερη πληροφορία για ένα πολύ σημαντικό θέμα. Από την άλλη όμως, ένας νέος κηδεμόνας φτάνει σε σημείο πλημμύρας ερεθισμάτων καθώς δεν ξέρει από που να αρχίσει, τι να πρωτοκάνει και που να εστιάσει εκπαιδευτικά. Αυτό αποτέλεσε και την έμπνευση για την δημιουργία του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού οδηγού ο οποίος περιέχει έναν συνδυασμό από βίντεο και κείμενο με πρωταγωνιστές ένα ενήλικο Border Collie, τον Φοίβο, και την Νίνα. Το υλικό που βρίσκεται στα χέρια σας είναι αυθεντικό, αυτούσιο και μη επεξεργασμένο επιχειρώντας έτσι να δείξει σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη του σκύλου τόσο σε εκπαιδευτικό επίπεδο όσο και στην καθημερινή συμβίωση στο σπίτι.

Σας προτρέπω να ακολουθήσετε με την σειρά τα κεφάλαια καθώς υπάρχει μία λογική σειρά ανάλυσης της φιλοσοφίας αλλά και των προτεραιοτήτων που τέθηκαν. Σε όποιο σημείο το κείμενο παραθέτει εξωτερικό σύνδεσμο ή βίντεο, διακόψτε την ανάγνωση και μεταβείτε στον σύνδεσμο καθώς θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την προσέγγιση μας.

Στα σημεία που το βίντεο είναι υποδεέστερης από της αναμενόμενης ποιότητας απλά κάντε λίγο υπομονή. Στην πραγματική ζωή δεν είναι ποτέ ιδανικές οι συνθήκες!

Εύχομαι και ελπίζω ο συγκεκριμένος οδηγός να βοηθήσει όλους εσάς που υιοθετήσατε ή σκέφτεστε να υιοθετήσετε έναν ενήλικο σκύλο.

Φιλικά,

Γιάννης Διονυσόπουλος

Εκπαιδευτής

User Avatar Woofland

€99,00