13 φωτογραφίες από διαβόητους σκύλο ένοχους!

13 φωτογραφίες από διαβόητους σκύλο ένοχους!

Όταν ήρθε η Νάιρα στο σπίτι μας, άλλαξαν πολλά. Πέρα από το ότι άλλαξε όμορφα την ζωή μας, άλλαξε την διακόσμηση του σπιτιού μας, μας θύμισε πώς να παίζουμε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού και επίσης μας βοήθησε στο να αποχαιρετήσουμε διάφορα αγαπημένα μας αντικείμενα.

Αρχικά, ανακαλύψαμε, ότι οι γωνίες των τοίχων μάλλον είναι νόστιμες γιατί τις «δοκίμασε» σχεδόν όλες και αφού τελείωσε μαζί τους μάσησε τα δυο πόδια του τραπεζιού (μάλλον ήταν νόστιμα και αυτά), τέσσερα μαξιλάρια ένα χαλάκι μια πολυθρόνα και η λίστα συνεχίζεται κάνοντας εικαστικές παρέμβασεις που δεν τις είχαμε σκεφτεί ποτέ. Επίσης, εμείς στο σπίτι μας, εκτός από τον δαίμονα του πλυντηρίου που εξαφανίζει τις κάλτσες έχουμε και την Νάιρα και κανείς μας πλέον δεν φοράει δυο ίδιες κάλτσες. Δεν θα σχολιάσω τα άπειρα χαμένα μικροαντικείμενα που δεν τα βρήκαμε ποτέ γιατί σταματήσαμε να παίζουμε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού (στο οποίο ποτέ δεν κερδίσαμε εξάλλου). Η Βικτώρια ακόμα κλαίει το αγαπημένο της αρκουδάκι που το βρήκαμε διάσπαρτο στο σπίτι, την σχολική της τσάντα που δεν έχει πλέον 2 λουριά, ένα ζευγάρι παπούτσια το μπουφάν της και άλλα πολλά, αλλά δεν θα μπω σε παραπάνω λεπτομέρειες γιατί θα διαβάσει το άρθρο και θα έχουμε πάλι δράματα. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες τα «εγκλήματα» που έχει διαπράξει αυτή η σουρλουλού αλλά νομίζω ότι όσοι έχετε σκύλο μπορείτε να τα φανταστείτε.
Είμαι σίγουρη ότι στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα αναγνωρίσετε τον δικό σας σκύλο. Απολαύστε τους διαβόητους σκύλο ένοχους!

Woofland - σκύλο ένοχοι 1

Woofland - σκύλο ένοχοι 2

Woofland - σκύλο ένοχοι 3

Woofland - σκύλο ένοχοι 4

Woofland - σκύλο ένοχοι 5

Woofland - σκύλο ένοχοι 6

Woofland - σκύλο ένοχοι 7

Woofland - σκύλο ένοχοι 8

Woofland - σκύλο ένοχοι 9

Woofland - σκύλο ένοχοι 10

Woofland - σκύλο ένοχοιι 11

Woofland - σκύλο ένοχοι 12

Woofland - σκύλο ένοχοι 13

(photos by K9 Magazine)

Γουφαμάρες γιατί έχει πλάκα να έχεις σκύλο τελικά…

Αργυρώ Μακρή