Ιστορίες για σκύλους και φουντωτές ουρές Με λένε Γκαστόν 106

Ιστορίες για σκύλους και φουντωτές ουρές Με λένε Γκαστόν 106

Όταν έφυγαν, η γειτονιά για λίγο ησύχασε. Η Φάτσα επέστρεψε στο πόστο της κι ο Ρήγας θυμήθηκε τις οδηγίες του Πικάσο και ήταν τύπος και υπογραμμός.

Το πρόβλημά τους ήταν ότι δεν είχαν οπτική επαφή με το σπίτι. Ο φράχτης ήταν πολύ ψηλός και στον κήπο υπήρχαν δέντρα. Ο Γκαστόν είχε καταφέρει να βρει ένα κενό, όμως δεν έβλεπε και πολλά. Ένα πολύ όμορφο σπίτι με πολλά παράθυρα και γκαζόν. Δεν ήξερε ποιο ήταν το πρόβλημα του Τζίνο, όμως αυτό το τσιουάουα είχε μιλήσει με την τύχη του. Γάτα μία!!! Παράδεισος για ένα μικρό σκυλάκι. Μήπως να άφηνε τον εαυτό του μέσα σ’ ένα καλάθι μπας και τον υιοθετούσαν; Αυτός ο μικρός φαινόταν λιγότερο μπελάς από την αδερφή του. 

Μετά από αρκετή ώρα παρακολούθησης κατάλαβαν ότι ήταν γάτα (.. μάταιο, εννοούσα). Έπρεπε να βρεθεί μια λύση. Άσε που είχαν πιαστεί από την ακινησία. Η μόνη που καλοπερνούσε ήταν η Φάτσα που έκανε το κομμάτι της στις περαστικές γειτόνισσες κι εκείνες την κερνούσαν λιχουδιές. Όταν την πήρε γραμμή, ο Γκαστόν κόντεψε να γίνει γάτα από τα νεύρα του. Αυτή είχε μαζέψει το μισό χωριό επάνω της. Έλεος! Αυτό δεν ήταν μυστική αποστολή, το διεθνές σαλόνι του σκύλου ήταν! Ευτυχώς που δεν ήταν ο Πικάσο να τους δει. Θα τους ξήλωνε τα πρακτορικά τους λουράκια μέχρι να πεις γάτα. 

Woofland - Ιστορίες για σκύλους και φουντωτές ουρές - Με λένε Γκαστόν 106 intro

Ο Πικάσο μπορεί να μην έβλεπε, όμως η βρωμούσα είχε ξεφαντώσει. Είχε μαζέψει τόσα πολλά ράμματα για τις γούνες τους που δεν τους ξέπλενε ούτε το σαμπουάν για ψύλλους που πουλούσε το Pet shop της γειτονιάς. Φωτογραφίες, βιντεάκια, παρατηρήσεις. Έ ρε γλέντια. Μα κι αυτοί ήταν αθεόφοβοι. Τι το ήθελαν το πρακτοριλίκι; Ένα περιφερόμενο τσίρκο ήταν. Τράβηξε βιντεάκια για τον Πικάσο και κάποια για προσωπική χρήση. Θα τ’ ανέβασε στο dog tube. Θα γίνονταν viral το δίχως άλλο. Μάλιστα, σκέφτηκε να το ανεβάσει στο dog tube μπας και έβγαζε κανένα φράγκο. Ήθελε να αγοράσει ένα καινούριο κινητό για να μπορεί να δικτυώνεται καλύτερα. Είχε μόλις βγει στην πιάτσα το pet phone 8 και ήθελε με κάθε θυσία να το κάνει δικό της. Κι ένα σελφοκόνταρο είχε βάλει στο μάτι. Ας είναι… 

Οι χνουδάτοι πράκτορες έβλεπαν την ώρα να περνά και δεν είχαν κάνει ούτε μια κροκέτα δουλειά. Μα τα χίλια κόκκινα λουράκια ο Δαλματός θα γινόταν ντόμπερμαν από τα νεύρα του. Και θα είχε και δίκιο, εδώ που τα λέμε. Γάβγισε συνθηματικά στους άλλους δύο. Η Φάτσα βαρυστομαχιασμένη λαγοκοιμόταν και ο Ρήγας είχε βάλει στο μάτι ένα περιστέρι που φτεροκοπούσε γύρω του. Ήξερε ότι δεν έπρεπε να γαβγίσει και απλά του έδειχνε προειδοποιητικά δόντια. Αθόρυβα, όμως. Το περιστέρι προσπάθησε να τον προκαλέσει, όμως εκείνος έμεινε ακίνητος και αθόρυβος σαν λούτρινο ζωάκι. (Τελικά το περιστέρι έφυγε. Πήγε γραμμή στο αρχηγείο του Πικάσο. Τον βρήκε να σχεδιάζει την επόμενη αποστολή. Του έδωσε την αναφορά της βρωμούσας που είχε τυλίξει στο ποδαράκι του. ενημέρωση αρχηγού. Στοπ. Πράκτορας Ρήγας: επιτυχία στη δοκιμασία του με το περιστέρι. Φάτσα: απλά καλή ως αντιπερισπασμός, Γκαστόν: ηγετικές τάσεις, όχι αρκετά παρατηρητικός. Στοπ)

Το κανίς τους κάλεσε πίσω από έναν κισσό. Έγιναν σχεδόν κουβάρι μέσα στις φυλλωσιές. Εξαιρετική παραλλαγή. 

  • Λοιπόν, αδέρφια. Έχουμε κατάσταση. Ένας λιλιπούτειος φιλαράκος έχει πέσει θύμα εκφοβισμού αυτής της ξανθόψειρας. Πρέπει να δούμε από κοντά τι συμβαίνει. Θα επιστρέψετε στα πόστα σας κι εγώ θα προσπαθήσω ν’ αποκτήσω οπτική πρόσβαση μέσα στο σπίτι. Μόλις το καταφέρω, θα γαβγίσω τρεις φορές. Εσείς θα μου απαντήσετε από μια. Αν θελήσω να έρθετε κοντά μου θα γαβγίσω τέσσερις φορές. Το χουμε; Γουφ! 

Είμαστε πράκτορες; Γουφ!

Θα σώσουμε τον Τζίνο; Γουφ! 

Συγχρονίστε τα ρολόγια και σας και… γουφ!! 

Σύνθημα: Φουντωτές ουρές

Παρασύνθημα: Κανίς 

Ειρήνη Ι. Ζαννάκη