Απόκτηση σκύλου μια πολυ σοβαρή απόφαση

Απόκτηση σκύλου μια πολυ σοβαρή απόφαση

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ο αριθμός των ανθρώπων που αποφασίζουν να υιοθετήσουν έναν σκύλο. Η μοναξιά που αισθανόμαστε, η ανάγκη για τρυφερότητα και επαφή με τη φύση και ίσως η μόδα μας

κάνει να υποκύπτουμε στη μαγική δύναμη που ασκεί ο «καλύτερος φίλος του ανθρώπου».

Δυστυχώς, την αύξηση του αριθμού των ιδιοκτητών σκύλων ακολούθησε και μια αύξηση που παρατηρείται στον αριθμό των αδέσποτων. Το δυσάρεστο αυτό φαινόμενο είναι απόρροια της ανευθυνότητας των ανθρώπων και της επιπολαιότητας με την οποία αντιμετωπίζουν το ζήτημα. Η απόκτηση σκύλου είναι μια πολύ σοβαρή απόφαση που απαιτεί υπευθυνότητα και σοβαρή δέσμευση, οπότε θα πρέπει να ληφθεί κατόπιν ώριμης σκέψης. Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε όλες τις παραμέτρους και να σκεφτούμε καλά τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η απόκτηση ενός σκύλου. Είναι καλό να μην αντιμετωπίζουμε τη σχέση αυτή εγωιστικά, αλλά να σκεφτόμαστε πάντα πώς μπορούμε να κάνουμε ευτυχισμένο το σκύλο μας.

Woofland - Απόκτηση σκύλου μια πολύ σοβαρή απόφαση Και, φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι όσο χαριτωμένος και αν είναι ένας σκύλος δεν είναι κούκλα. Είναι μια ζωντανή ύπαρξη με ανάγκες και επιθυμίες, όπως και εμείς. Σε γενικές γραμμές, ένας σκύλος χρειάζεται άσκηση, εκπαίδευση, σωστή διατροφή και πολλή μα πολλή αγάπη! Μόνο έτσι θα μπορέσει να είναι χαρούμενος και ισορροπημένος και να ζήσει πολλά και ευτυχισμένα χρόνια με την οικογένεια μας!

Στο πλαίσιο της αγάπης μας για τα τετράποδα φιλαράκια και με τη διάθεση να ενημερώσουμε τους υποψήφιους ιδιοκτήτες σκύλων προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα τα .. νέα μέλη της οικογένειάς τους και τις ανάγκες τους, σας καλωσορίζουμε στη στήλη μας, η οποία θα λειτουργήσει ως μια πυξίδα στο άγνωστο και μαγικό σύμπαν των σκύλων!

Γουφ λοιπόν!

Ειρήνη Ι. Ζαννάκη